Η πρώτη ιδιωτική Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα, “La Chef Levi”, διοργάνωσε για τριακοστή φορά τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας γιορτάζοντας τα 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της.
Όπως ανακοίνωσε η Σχολή, σεφ του μέλλοντος από όλη την Ελλάδα, διαγωνίστηκαν σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες υψηλής γαστρονομίας μααγειρικής και ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας, ανεβάζοντας πολύ το επίπεδο από προηγούμενες διοργανώσεις. Η εκδήλωση λόγω της περσινής μεγάλης επιτυχίας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης” στη Δ.Ε.Θ. όπου εκατοντάδες παρευρισκόμενη χειροκρότησαν τους νικητές και γεύτηκαν τον υπερπολυτελή μπουφέ που δημιούργησαν οι επίδοξοι chef.

“ Απόφοιτοι, επαγγελματίες του χώρου και υπεύθυνοι όλων των Σχολών έφυγαν ενθουσιασμένοι θαυμάζοντας το έργο της Σχολής και τη δουλειά των σπουδαστών εδώ και 30 χρόνια με συνέπεια και αποκλειστική εξειδίκευση”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Σχολής, ενώ οι νικητές έλαβαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης. 


Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της παγκοσμίου φήμης σεφ Βιργινίας Αναστασιάδου, ιδρύτριας των Σχολών La Chef.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.lachef.gr  και  στην επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού Γαστρονομίας www.diagonismosgastronomias.gr