ΚεντρικήΜακεδονία

Πασχαλινές δωροεπιταγές σε παιδιά από την εταιρεία “Διαμαντής Μασούτης ΑΕ”

Μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ ανά παιδί προσφέρθηκε από την εταιρεία “Διαμαντής Μασούτης ΑΕ” σε ανηλίκους διάφορων ιδρυμάτων της χώρας, ενόψει του Πάσχα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βορειολλαδική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αντί να διατεθεί ένα χρηματικό ποσό σε κάθε ίδρυμα για την κάλυψη των αναγκών δόθηκε σε κάθε παιδί από μια δωροεπιταγή, την οποία θα έπρεπε να διαχειριστεί μόνο του μέσα σε ένα κατάστημα “Μασούτης”. Τα παιδιά μπορούσαν να επιλέξουν και να αγοράσουν ό,τι ήθελαν, αρκεί το ποσό αγορών να μην ξεπερνούσε τα 30 ευρώ, αλλά και να μην είναι κάτω από 30 ευρώ, γιατί το ποσό που δεν θα ξόδευαν θα το έχαναν.  


Δόθηκαν συνολικά 197 δωροεπιταγές, συνολικής αξίας 5.910 ευρώ στα παιδιά από: Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Παιδικά Χωριά SOS Αλεξανδρούπολης, Χαμόγελο του Παιδιού, Ορφανοτροφείο “Μέλισσα” και Σύλλογος Ατόμων με Σύνδρoμο Down.


“Τα παιδιά από τους φορείς, με τους συνοδούς τους, πήγαν στο κατάστημα Μασούτης που είχε προγραμματιστεί η επίσκεψή τους και ξεχύθηκαν χαρούμενα στους διαδρόμους με την αριθμομηχανή στο χέρι να ζήσουν μια εμπειρία αγορών και να κάνουν τις προσωπικές επιλογές τους για τις πασχαλινές αγορές. Έβαζαν, έβγαζαν προϊόντα στο καλάθι τους, απολάμβαναν κάθε λεπτό αυτού του παιχνιδιού”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, όπου υπογραμμίζεται: “Ένα συναρπαστικό βιωματικό παιχνίδι που τους έβαλε στον κόσμο των μεγάλων και τους έδωσε την ευκαιρία να δουν πώς μπορούν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο και ελεύθερα τη δωροεπιταγή που τους προσφέρθηκε, μια πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον”. 


Καταλήγοντας, τονίζει ότι η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και η οικογένεια Μασούτη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι απέναντι στα παιδιά. “Ενισχύουν εδώ και πολλά χρόνια με πολλούς τρόπους φορείς που ασχολούνται με τη φροντίδα, την περίθαλψη και τη φιλοξενία παιδιών. Το φετινό Πάσχα έκαναν κάτι, που όταν το σκέφτηκε για πρώτη φορά ο κ. Γιάννης Μασούτης δεν είχε φανταστεί πόση χαρά θα έδινε, για αυτό και επαναλήφθηκε και χάρισε και πάλι στα παιδιά μοναδικές στιγμές δράσης, ξενοιασιάς και ευτυχίας” καταλήγει η ανακοίνωση. 

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close