Το 12o Golden Cup διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ στην ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη, μετά το Πάσχα και οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική τους ευθεία!
Οι άνθρωποι του ΟΑΣΠΕ, κάθε ένας από το δικό του πόστο, φροντίζουν για μια εξαιρετική ποδοσφαιρική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη2 ως το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στο φιλόξενο αθλητικό κέντρο Planet FC.
Από το διαδικαστικό σκέλος του τουρνουά μέχρι και την επικοινωνία του, το πάθος και ο επαγγελματισμός που διακρίνουν τους διοργανωτές, διαμορφώνουν το απαιτούμενο κράμα για τη διασφάλιση μιας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης.
Το 12ο Πασχαλινό «Golden Cup» του ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας), αφορά σε τμήματα Υποδομής Ποδοσφαίρου κοριτσιών και αγοριών σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, Κ14, Κ12 και Κ10 για παιδιά γεννημένα τα έτη 2005 ως 2010.
Οι 20 σύλλογοι που συμμετέχουν είναι οι εξής:
ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Αρης ΠΑΟΚ Δράμας, ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΕΚ Καρυώτισσα, Ακαδημία Σφακιανάκης Κέρκυρα, Ελπίδες Συκεών, Ajax Stars, Ακαδημία Ν.Τρίγλιας Χαλκιδικής, Νέστος Χρυσούπολης, ΒΑΟ, Πάϊκο Γουμένισσας, Real Team, Αστέρας Ραιδεστού, Αετός Βαρβάρας Χαλκιδικής, ΑΕΚ Έβρος Σουφλίου, ΑΟ Χανιώτης, Αρης Κασσανδρείας, Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Μετεώρων.
Τα «Golden Cup» έχουν γίνει πλέον θεσμός, και κάθε χρόνο διοργανώνονται με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες. Οι διοργανώσεις αφενός προβάλλουν την πόλη της Θεσσαλονίκης ως ένα διαχρονικό προορισμό και αφετέρου αναδεικνύουν τις συμμετέχουσες ομάδες μέσω το ευ αγωνίζεσθαι», επεσήμανε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ και της οργανωτικής επιτροπής, Δώρα Ιωακειμίδου, και συνέχισε:
«Καλούμε το φίλαθλο κοινό στις εγκαταστάσεις του Planet FC να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια και να επικροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών. Συνεχίζουμε παράλληλα να συμβάλουμε και στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου προσθέτοντας την κατηγορία Ladies Stars στην οποία συμμετέχουν 8 από τις καλύτερες ακαδημίες κοριτσιών!
Οι αγώνες αρχίζουν το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Μαΐου 2019 και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου 4/5  με τις απονομές κυπέλλων στους διακριθέντες! Ο ΟΑΣΠΕ ευχαριστεί τις 21 Ακαδημίες για τη συμμετοχή τους, καθώς κι όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της πασχαλινής διοργάνωσης. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και φίλαθλο πνεύμα!»
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977856866 / 2310 810837 info@oaspe.orghttps://www.facebook.com/goldencup.gr/