Το Thessaloniki Street Food Festival, η τριήμερη γιορτή που αναδεικνύει την τέχνη του “φαγητού δρόμου”, φέτος διοργανώνεται για τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη, από 17 έως 19 Μαϊου, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ TIF Helexpo που θα μετατραπεί σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, δύο μουσικά stages, τρία rest areas και kitchen lab.
Η μεγαλύτερη γιορτή γεύσης διοργανώνεται φέτος σε πέντε ακόμη πόλεις,  Χαλκίδα, Τρίκαλα,  Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο, από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο, με τη στήριξη της ΖeniΘ, παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Η ΖeniΘ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, θα ενημερώνει το κοινό για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος που παρέχει η εταιρεία πανελλαδικά, καθώς και για τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες. Οι επισκέπτες του booth της ZeniΘ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διασκεδαστικό διαγωνισμό με πλούσια δώρα, όπου οι μεγάλοι τυχεροί νικητές θα κερδίσουν δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ, ενώ αρκετοί τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν κουπόνια για ένα combo γεύμα ή 1+1 γεύμα δώρο.
Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.
Αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες, όπως είναι η υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, η οποία παρέχει εκπτώσεις σε όσους χρησιμοποιούν συνδυαστική ενέργεια από τη ZeniΘ, και φυσικό αέριο και ρεύμα, επιβραβεύει όλους τους πελάτες της (υφιστάμενους και νέους) με την υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, η οποία φροντίζει για τις τεχνικές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης με την αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές, ηλεκτρολογικές και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, κλειδαριές και υαλοπίνακες- κρύσταλλα, και με την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ προσφέρει πρόσβαση σε 3.000 παρόχους υγείας πανελλαδικά με δωρεάν check up και υπηρεσίες υγείας σε προνομιακές τιμές.