Η Τρίγλια έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ που θα της δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, ωστόσο βρήκε απέναντί της τον καλό Αθανασίου αλλά και τη τύχη που δεν ήταν με το μέρος της.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους και να περιορίζονται σε αντεπιθέσεις. Σχετικά με τους γηπεδούχους ήταν εμφανή η απουσία του Ντούγκα(τιμωρημένος λόγω καρτών), από την άλλη ο Νέστος έδειξε πως θέλει σε πρώτη φάση να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη είχαν καλή παρουσία καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα κάτι που αναμένεται να πράξουν και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.
Ο ΠΟΤ είχε και την αμέριστη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της Χαλκιδικής που παρά τη βροχόπτωση που έπεφτε στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου γέμισε τις κερκίδες του γηπέδου.

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στη Χρυσούπολη καθώς η λευκή ισοπαλία δεν δίνει κανένα προβάδισμα. Το εισιτήριο της ανόδου θα κριθεί στο δεύτερο ματς.
Πάντως, η Τρίγλια θα μπορούσε να νιώθει και αδικημένη καθώς δεν της δόθηκε πέναλτι στο πρώτο μέρος σε πτώση του Ευθυμιάδη.

* Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την εξέλιξη του αγώνα…
http://www.xalkidikipolitiki.gr/2019/05/05/mparaz-anodoy-po-triglias-nestos-chrysoypolis/
ΠΟ Τρίγλιας – Νέστος Χρυσούπολης 0-0
Διαιτητές: Περράκης, Νικολάου, Κολιάκος, Μουτζίκος (οι τρεις πρώτοι από το σύνδεσμο Αθηνών και ο 4ος από το σύνδεσμο Μακεδονίας)
Οι συνθέσεις:
Τρίγλια(Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μπέσσας, Μιλκούδης, Λιόνης, Ζώτος, Καρατζάουγλου, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης, Σουάνης, Πάλλας, Σταυρόπουλος
Χρυσούπολη(Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδανός, Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Ν, Ευθυμιάδης, Γκουτζίδης, Ορφανίδης, Μκριτσιάν, Νικλητσιώτης, Μελισσόπουλος Αλ.
Στον πάγκο για την Τρίγλια: Προκοπίου-Δούκας, Σγουρής, Μουτζίκος, Καραϊτης, Μενεγκάλι, Κεχαγιάς, Ανδρεάδης
Στον πάγκο για τη Χρυσούπολη: Τσαμπέγια, Μπέλιτς, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τζελέπης, Καλλιοντζής, Κλοκίδης.