Η ομάδα του KIDOT επιστρέφει με το Fam Fiesta και μια ακόμη γιορτινή συνάντηση για ολόκληρη την οικογένεια την Κυριακή, 12 Μαΐου στο Toms Flagship Store στην Τσιμισκή 22.

Αφού, ζήσαμε ξέφρενες στιγμές, στο 1st Fam Fiesta by KIDOT,  παίζοντας, εξερευνώντας και μαθαίνοντας νέους κόσμους, σειρά έχει η 2η κατά σειρά fiesta που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.

Η ομάδα του KIDOT προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο του παιχνιδιού και της διασκέδασης, γεμάτο ψυχαγωγικές βιωματικές δράσεις, παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, μουσική και φυσικά πολύ χορό! Δεν ξεχνάμε βέβαια την μαμά που αυτή την ξεχωριστή ημέρα έχει την τιμητική της

Οι δράσεις ξεκινούν στις 11 ανεβαίνοντας στο beauty bus. Φτιάχνουμε αρωματικά bath bombs για το μπάνιο και δημιουργούμε το τέλειο δώρο για την Ημέρα της Μητέρας. Παράλληλα, περιποιούμαστε τα κορίτσια της παρέας φτιάχνοντας μίνι πλεξούδες, ενώ τα αγόρια επιμελούνται το styling των μαλλιών τους.

Η μαγεία συνεχίζεται λίγο αργότερα στον κόσμο της διατροφής και συγκεκριμένα των φρούτων και των λαχανικών. Κατασκευάζουμε λαχανικά και φρούτα από χαρτόνι και τα χρωματίζουμε με τέμπερες, ενώ παράλληλα εξερευνούμε την αξία της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Λίγο αργότερα, καλούμαστε να ζωγραφίσουμε παρέα με τον πασίγνωστο ζωγράφο Gustav Klimt διαμορφώνοντας με την φαντασία μας τον πίνακα του καλλιτέχνη “Mother & Child” για την γιορτή της μητέρας, ενώ παράλληλα στην διπλανή αίθουσα με την καθοδήγηση του μοντεσσοριανού υλικού οι μικρότεροι μας φίλοι ανακαλύπτουν τον κόσμο με τις αισθήσεις τους.

Στη συνέχεια, αναρωτιόμαστε πως ζουν οι άνθρωποι στην Ασία, στην Ευρώπη και στην Αμερική; Μέσα από ένα ταξίδι ανακαλύπτουμε τον πολιτισμό και τις συνήθειες των άλλων λαών, ενώ με οδηγό μας την όσφρηση και την γεύση σηκώνουμε τα μανίκια, φοράμε ποδιές και μπαίνουμε μέσα στην κουζίνα για να ζυμώσουμε και να γευτούμε την τοπική κουζίνα κάθε χώρας.

Μετά αφηνόμαστε στα χέρια των guru της yoga και μεταμορφωνόμαστε σε λουλούδια, δέντρα και ζωάκια. Χορεύουμε και δημιουργούμε τις δικές μας ιστορίες. Παράλληλα, ετοιμαζόμαστε για την πιο χορευτική fiesta και με το σύνθημα JOIN THE FIESTA ξεκλειδώνουμε έναν κόσμο γεμάτο μουσική, χορό, προκλήσεις και μουσικοκινητικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Για το τέλος, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα παιχνίδια αλλά και η κωμωδία, ή αλλιώς το Improv. Μας περιμένουν, λοιπόν, παιχνίδια κωμωδίας για τους μικρούς και τους μεγάλους που μοιάζουν με παιχνίδι και παράσταση μαζί!

Παράλληλα με το πρόγραμμα των δράσεων, από τις 11 το πρωί θα λειτουργούν kids corners, δίνοντας την δυνατότητα στους πολύ μικρούς μας φίλους να παίξουν ξέγνοιαστα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από προσχολική ηλικία ενώ οι συνοδοί των παιδιών μπορούν να απολαύσουν τα βελούδινα ροφήματα και τα γευστικά snacks από το Food & Drink Βar της Toms .

Να μην ξεχάσω!

  • Οι επισκέπτες του Fam Fiesta καλούνται να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής πριν την έναρξη των δράσεων και των εργαστηρίων έτσι ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτά!
  • Για τις δράσεις υπάρχει ηλεκτρονική προεγγραφή την οποία μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: https://bit.ly/2Wl8tzZ
  • Προεγγραφές θα πραγματοποιούνται και στον χώρο διεξαγωγής την ίδια μέρα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
  • Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/2GXDKm2
  • Το Fam Fiesta είναι μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Έτσι, οι δράσεις μας απευθύνονται τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά προάγοντας την αλληλεπίδραση και τις δραστηριότητες γονέα-παιδιού!

Με τη Συμμετοχή:

The Kidz Salωn * Το Χαμόγελο του Παιδιού * ArtHouseby Ellikalisora* Montessori Lab *  Παιδεία Παίζει * Αγγελική Κουρούπα * Κατερίνα Λουκοπούλου * Ya Impro

Ώρα προσέλευσης: 11:00

Ώρα έναρξης δράσεων: 11.00

Ενήλικες: δωρεάν | Παιδιά: 5 ευρώ

Fb event: www.facebook.com/events/477641106102959/?event_time_id=477641112769625

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προεγγραφές στα Fam Fiesta Workshops & Side Events του 2nd Fam Fiesta by KIDOT Thessaloniki Edition,  μπορείτε να βρείτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα  www.famfiesta.gr και www.kidotfestival.com αλλά και τα social media του KIDOT!