Αθλητικά

Θετικό αποτέλεσμα τα Βραστά για τη μάχη της ουράς

Κρήνη, Αρναία και Λάκκωμα δεν κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμούς

Η Ελπίς ήταν η κερδισμένη από τα παιχνίδια της ουράς που προηγήθηκαν το Σαββατοκύριακο. Οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα πήραν ισοπαλία από τη Γαλάτιστα και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Η Γαλάτιστα πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων (Σιμώνης και Λιάκος) αλλά τα Βραστά δεν το έβαλαν κάτω και στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοφάρισαν με τέρματα των Κακούρο και Νέστωρ.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αποτέλεσμα καθώς τα Βραστά δίνουν μάχη να συμμετέχουν στη νέα Α1 κατηγορία της επόμενης χρονιάς και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των άλλων μονομάχων (ήττες Κρήνης, Αρναίας και Λακκώματος) είναι αυτά που ευνοήθηκαν ενόψει της συνέχειας

ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ – ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ 2-2

Διαιτητές: Κόκκινος, Κατραντζής, Τσόμτσος

Συνθέσεις:

Γαλάτιστα(Κάρτας): Σεβαστάς, Τσακιλίδης, Παπαδάκης, Πλάτσκος, Γούσιος, Σιμώνης, Σουάνης, Φρόκου, Ζέφι, Λιάκος, Πέγκι
Αλλαγές: Παπαζάχος, Λιάρος, Λιάκος Γ)

Βραστά(Φλέσσας): Καραβασίλης, Λιόλιος, Μπουμπούρης, Αρδάς, Αγγελής, Γκρίλης, Κακούρος, Καραβασίλης Γρ, Σουσούρας, Κυριαφίνης, Νέστωρ
Αλλαγές: Τραμουντάνης, Φλέσσας

Φωτογραφία αρχείου

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button