Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 42χρονος DJ από την Αυστραλία όταν προσπάθησε να βοηθήσει μια φίλη του που είχε νωρίτερα πέσει από υπερυψωμένο χώρο ξενοδοχείου στο Μπαλί.
Ο Adam Sky – το πραγματικό όνομά του ήταν Άνταμ Νιτ – πέθανε από αιμορραγία όταν κόπηκε στο χέρι του αφού «πέρασε» μέσα από γυάλινη πόρτα για να βοηθήσει τη φίλη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική αστυνομία ο Νιτ έτρεξε να βοηθήσει την Ρωσίδα βοηθό του, Ζόια Λουκιάντσεβα, η οποία είχε πέσει από έναν χώρο με πισίνες με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα πόδια.
Η ιστοσελίδα 9news.com.au μετέδωσε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι κανείς από τους εμπλεκομένους στο περιστατικό δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ο Adam Sky ήταν ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής στην Ασία. Είχε βάση τη Σιγκαπούρη και είχε συνεργαστεί με αρκετούς διάσημους DJ όπως ο David Guetta και ο Afrojack.
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα του Adam Sky στο Facebook «στο Μπαλί έχουν ήδη μεταβεί συγγενείς και φίλου του Νιτ για να προχωρήσουν με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες».