Αθλητικά

Νέος πρόεδρος του ΠΣΑΠ ο Χαλκιδικιώτης Μπαντής

Ο Ιερισσιώτης τερματοφύλακας εκλέχθηκε στις εκλογές του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών

Ο 34χρονος τερματοφύλακας της Λαμίας έχει θητεία σε Ηρακλή, Ομόνοια Λευκωσίας, Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ έχει ως εξής:

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προέκυψε από τις εκλογικές αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την 6η Μαΐου 2019, μετά και την ολοκλήρωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Α.Π. – Τ.Α.Π.

Πρόεδρος: Μπαντής Γεώργιος

Α’ Αντιπρόεδρος: Κουρμπέλης Δημήτριος

Β’ Αντιπρόεδρος: Γεωργίου Γεώργιος

Ειδικοί Σύμβουλοι: Μασούρας Γεώργιος, Μπακασέτας Αναστάσιος

Γενικός Γραμματέας: Τασουλής Χρίστος

Ειδικός Γραμματέας: Ζησόπουλος Γεώργιος

Ταμίας: Τσαμπούρης Σάββας

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παντελιάδης Αθανάσιος

Μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα, ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Γεώργιος Μπαντής ανέφερε τα εξής: «Εκ μέρους του νέου διοικητικού συμβουλίου θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν μαζικά στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό προς όφελος του ποδοσφαιριστή και του ίδιου του αθλήματος. Ζητάμε την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών μας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους που όλοι μαζί θα βάλουμε».

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button