ΚεντρικήΜακεδονίαΥγεία

Επιστημονική Εκδήλωση «ΕμβολιάΖΩ 3» στη Θεσσαλονίκη

Σε συνέχεια της επιτυχημένης εκστρατείας ενημέρωσης του κοινού για τα οφέλη των εμβολίων με τον διακριτικό τίτλο “ΕμβολιάΖΩ” ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει την δράση “ΕμβολιάΖΩ3 ’’ η οποία θα “ξετυλιχτεί” από 8 Μαΐου μέχρι 9 Ιουνίου 2019, σε αντιστοιχία με δράσεις υπέρ των εμβολιασμών που πραγματοποιεί ο WHO την περίοδο αυτή.
Κατά το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σε μαθητές σχολείων και θα οργανωθούν εκδηλώσεις ενημέρωσης σε κεντρικά σημεία της Θες/νίκης ενώ θα δοθεί δημοσιοποίηση από τα ΜΜΕ αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή του ΙΣΘ.
Στόχος της όλης διοργάνωσης είναι η ενημέρωση, αφύπνιση και υπενθύμιση του κοινού για τους εμβολιασμούς βρεφών, παιδιών, εφήβων αλλά και ενηλίκων ως ενός επιτεύγματος της επιστήμης που άλλαξε τη ροή του επιπέδου υγείας και του προσδόκιμου επιβίωσης παγκόσμια. Στις μέρες μας και εξαιτίας της εκρίζωσης ασθενειών οι οποίες κόστισαν εκατομμύρια ζωές ή αναπηρία κατά το παρελθόν, οι εμβολιασμοί (που αποτελούν πρώτιστο μέσο προαγωγής της Δημόσιας Υγείας) υπόκεινται σε αμφισβήτηση που είναι ατεκμηρίωτη και επικίνδυνη για την κοινωνία.
Θεωρούμε επομένως ότι η ιατρική κοινότητα της Θεσσαλονίκης μέσω του Συλλόγου μας οφείλει να δράσει.
Σας προσκαλούμε στην επιστημονική ημερίδα του ΙΣΘ, στο πλαίσιο της δράσης «ΕμβολιάΖΩ 3», την Τετάρτη 8 Μαΐου στα γραφεία μας στην Πλατεία Αριστοτέλους στις 8 μ.μ

 

Πατήστε εδώ για το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης

Κατηγορία: Hμερίδα
Ημερομηνίες: 8-9 Μαίου 2019
Χώρος:  Γραφεία ΙΣΘ
Τηλέφωνο:  231 026 2300

Πηγή: e-child.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close