Αθλητικά

Μάχη ως την τελευταία αγωνιστική για το τίτλο της ανόδου και του πρωταθλήματος

Παραμένει στη κορυφή η Καλλικράτεια, όλα θα κριθούν τη τελευταία αγωνιστική

Μια στροφή πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, η Καλλικράτεια παραμένει ακούνητη από τη κορυφή ενώ ακολουθούν Πολύγυρος και Στρατώνι.

Στη δεδομένη χρονική στιγμή (σ.σ αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα) η Καλλικράτεια θα ήταν αυτή που ανερχόταν στη Football League 2 με τον Πολύγυρο και το Στρατώνι να παραμένουν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά, την ερχόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι μεταξύ Καλλικράτειας – Στρατωνίου, όπως και η υπόλοιπη τελευταία αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα του παραπάνω αγώνα θα κριθεί αν γίνουν μπαράζ ανόδου και πρωταθλήματος ή όχι. Πάντως, λίγα 24ωρα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η Καλλικράτεια διατηρεί τη διαφορά των 8 βαθμών(σ.σ χρειάζεται να έχει διαφορά 7 πόντων από το δεύτερο για να ανέβει ο πρώτος απευθείας).

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close