Επί σειρά ετών ο επιθετικός Γιώργος Σαϊτιώτης υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο με μεγάλη επαγγελματική προσφορά μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Λάρισα. Φυσικά, πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στο Χαλκιδικιώτικο ποδόσφαιρο, αρχικά στη Κασσάνδρα και μετά την επαγγελματική του καριέρα σε Πορταριά, Σήμαντρα, Άγιο Παντελεήμωνα με τελευταία παρουσία την ομάδα των Μουδανιών.
Ο 37χρονος στράικερ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αφοσιωθεί στα τμήματα υποδομής και γενικότερα στη προπονητική με στόχο να διδάξει ότι έχει αποκομίσει από την εμπειρία της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.
Ο πολύπειρος αθλητής αγωνίζεται για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν και ο ΠΟ Μουδανιών τον τίμησε για τη διαδρομή του πριν το ισόπαλο 3-3 κόντρα στη Γαλάτιστα. Άξιο αναφοράς είναι πως ο Σαϊτιώτης στη τελευταία του αγωνιστική χρονιά θα τερματίσει και στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α’ κατηγορίας Χαλκιδικής, όπως όλα δείχνουν και μετά τα δυο τέρματα που πέτυχε στο ισόπαλο (3-3) σκορ με τη Γαλάτιστα.