“Ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση του Υποψήφιου Δημάρχου Αριστοτέλη Αργύρη Τσακνή, να υποβάλω ξανά υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «Ισχυρός Αριστοτέλης». Αυτό αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων, Λευτέρης Βαλσαμής που είναι εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό του Αργύρη Τσακνή ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, στη δημοτική ενότητα Σταγείρων Ακάνθου.

“Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου, να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον Αργύρη Τσακνή, με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί πριν πέντε σχεδόν χρόνια την αυτοδιοικητική μας πορεία και ο οποίος έδειξε ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου, ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει”, αναφέρει ο κ. Βαλσαμής
“Η συμμετοχή μου σε αυτόν τον όμορφο και τίμιο αγώνα δεν είναι μόνο υποχρέωση στα δημοκρατικά μου πιστεύω, αλλά και καθήκον, για να δούμε τον Δήμο μας σε μία άλλη τροχιά προόδου και ελπίδας με διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων και με κοινωνική αλληλεγγύη προς τους πολίτες του. Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις, με οράματα και προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο. Το χρωστάμε στον αγαπημένο μας τόπο και στις επόμενες γενιές. Για ό,τι αρνητικό θα είμαστε υπόλογοι αλλά και για ό,τι θετικό περήφανοι. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, άλλωστε, δεν υπάρχει χώρος για πολιτικές αντιπαραθέσεις και προσωπικά εφαλτήρια”, επισημαίνει ο υποψήφιος Λ. Βαλσαμής.