Την Κυριακή 19 Μαΐου στις 20:30 φωταγωγούμε τον Πύργο του Προσφορίου στην Ουρανούπολη στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας ΙΦΝΕ (Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου).
Καμπάνια για να ευαισθητοποιηθεί και να ενημερωθεί το ευρύτερο κοινό για τη νόσο του Crohn και παράλληλα να ανοίξει ο δρόμος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που πάσχουν από αυτήν.
Την ίδια ημέρα θα φωταγωγηθούν με μωβ χρώμα και πολλά άλλα ιστορικά μνημεία ανά τον κόσμο.
Παράλληλα, εθελοντές του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας θα είναι διαθέσιμοι από τις 19:30 για να δώσουν πληροφορίες και να παρέχουν έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως και μεταξύ αυτών Έλληνες και Ελληνίδες ζουν με τη νόσο του Crohn ή την ελκώδη κολίτιδα, παθήσεις που είναι γνωστές και ως Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου (ΙΦΝΕ).
Οι εικόνες των φωταγωγημένων διάσημων ορόσημων/μνημείων/κτηρίων θα δημοσιευθούν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (κάτω από τα hashtag #makingtheinvisiblevisible και #worldibdday2019).
Με τη συμπαράσταση του Δήμου Αριστοτέλη