Ο Λεωνίδας Σαρβανίδης, γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή Λακκώματος Χαλκιδικής και χρόνια στα κοινά σε κάθε δράση που αφορά των ποντιακό Ελληνισμό και τον Σύλλογο Ποντίων Λακκώματος συστρατεύεται με τη Νέα Γενιά-Νέα Πορεία του Δημήτρη Τσούφη και καταθέτει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Ν. Προποντίδας.
¨Η ανησυχία μου και το ότι δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών αλλά ενεργοί στις λύσεις για τα προβλήματά μας, με οδήγησαν να είμαι κι εγώ υποψήφιος με τον Δ. Τσούφη. Γνώρισα  ανθρώπους μέσα στην παράταξη με τις ίδιες ανησυχίες με εμένα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα εκλεγούμε για να προσφέρουμε όλα αυτά που χρειάζεται ο τόπος μας”, τονίζει ο κ. Σαρβανίδης στο μήνυμά του.

Σύντομο Βιογραφικό Λ. Σαρβανίδη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λάκκωμα Χαλκιδικής με καταγωγή των παππούδων μου από τον Εύξεινο Πόντο. Αποφοίτησα από το Λύκειο Ν. Καλλικράτειας, σπούδασα λογιστικά και υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Επαγγελματικά, ασχολήθηκα με τον πρωτογενή αγροτικό τομέα παραγωγής ως αγρότης και από το 1992 δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο χώρο των υπηρεσιών βιολογικού οικοκαθαρισμού. Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λακκώματος επί 27 συναπτά έτη μέχρι και σήμερα, τον οποίο και ξανά ενεργοποίησα από το 1992. Διετέλεσα πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος από το 2007-2016 και είμαι εκλεγμένο μέλος μέχρι και σήμερα του ΔΣ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος καθώς και εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ). Επίσης, είμαι μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ). Πιστεύω στο δυναμικό των νέων ανθρώπων και στις δυνατότητες τους, για τους οποίους οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον παραγωγικό και ελπιδοφόρο, για να παραμείνουν, να εργαστούν και να ευημερήσουν στην πατρίδα μας. Με την ευθύνη της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο και συμπολίτη, καθώς και με την πεποίθηση ότι όλοι αξίζουμε κάτι καλύτερο στο Δήμο μας, ζητάω την υποστήριξη των συνδημοτών μου για να ακούγεται μια ισχυρή φωνή και με άποψη που θα διεκδικεί το δίκαιο σε κάθε περίπτωση.