Αθλητικά

Το γλέντι… τίτλου στη Φώκαια (pics+vids)

Το χάρηκαν με τη ψυχή τους...

Η Φώκαια μετά το ευρύ 1-6 επί των Καλυβών πανηγύρισε έξαλλα στο κέντρο του χωριού τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου.

Κυριολεκτικά, οι Φωκαείς έκαναν τη νύχτα… με πυρσούς και πυροτεχνήματα δείχνοντας τη δίψα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους με το πάρτι… τίτλου να ξεκινάει από το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Ηρακλή από το γήπεδο Καλυβών.

 

Φωτογραφίες: Κώστας Τάταλας

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close