Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία της 14χρονης κοπέλας, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5), έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο σταθμού του Μοσχάτο.
Το κορίτσι διατηρούσε ερωτiκή σχέση με 43χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, παντρεμένο με παιδί.
Μετά από καταγγελία των γονιών η Αστυνομία τον συνέλαβε και διαπίστωσε πως έχει φάκελο και παρελθόν ενασχόλησης με παιδική ποpνογραφία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz, ο 43χρονος άνδρας είναι ο Δημήτρης Λάππας.
Η 14χρονη, φανερά δεμένη συναισθηματικά με τον 43χρονο δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της μετά τον χωρισμό τους και στην επιστολή αυτοκτονίας της γράφει πως κάποιοι χάλασαν το όνειρο που ζούσαν…
Ο 43χρονος, μάλιστα, είχε εξαιρετικά δραστήρια ζωή στο διαδίκτυο, αφού ανέβαζε πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Σε αρκετές από αυτές ήταν μαζί με την κόρη του, που κατά μεγάλη πιθανότητα ήταν φίλη της 14χρονης.
Δείτε φωτογραφίες του 43χρονου






Η Δίωξη που ασκήθηκε στον 43χρονο
Ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων, δυο εκ των οποίων είναι σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 43χρονου άνδρα που σχετίζεται με την υπόθεση αυτοκτονίας της 14χρονης στον ΗΣΑΠ του Μοσχάτου. Συγκεκριμένα, η δίωξη που ασκήθηκε στον 43χρονο αφορά στα εξής αδικήματα:
-Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα) -Κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα) και -Πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα)
Πώς αποπλάνησε το ανήλικο κορίτσι
Ο 43χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης μετά την καταγγελία των γονιών της μικρής είχε παραδεχθεί πως πράγματι διατηρούσε σχέση με το κοριτσάκι.
Όπως είπε, γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου όπου το κοριτσάκι πήγαινε για να αγοράζει σοκολάτες και γαριδάκια.
Κάποια στιγμή, βρήκε την ευκαιρία όταν την είδε στεναχωρημένη και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη και άρχισαν να κάνουν πολύ στενή παρέα.
Ο 43χρονος, παραδέχθηκε με απίστευτο κυνισμό στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κοριτσάκι δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες που προκαλούν αηδία και σοκάρουν…
Και άλλο κοριτσάκι θύμα του 43χρονου
Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πριν ενάμισι χρόνο είχε αποπλανήσει άλλο ένα κοριτσάκι ηλικίας 14 ετών.
Μάλιστα στο κινητό του βρέθηκαν αποθηκευμένες αισχρές γuμνές φωτογραφίες οι οποίες είναι από τη συγκεκριμένη μαθήτρια η οποία είχε πέσει και αυτή θύμα του διεστραμμένου ψιλικατζή.
Πλέον, ο 43χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ καθώς διενεργείται κύρια ανάκριση και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων προσπαθούν να διαπιστώσουν αν είχε απλώσει τα αρρωστημένα του πλοκάμια και σε άλλα κοριτσάκια της περιοχής.
Πηγή: ereportaz.gr