Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κόσμο που τον ψήφισε, αυτή τη φορά με σταυρό, απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος ο οποίος επανεκλέγεται στη Χαλκιδική με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα “Αλληλεγγύη” συγκεντρώνοντας περίπου 12.500 ψήφους, χωρίς αυτό να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα δύσκολο αγώνα που δόθηκε με τη μάχη του σταυρού και το μήνυμα που έπρεπε να περάσει στον κόσμο. “Νιώθω ότι ο κόσμος δεν με ξέχασε, ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και αναγνώρισε την 24ετη προσφορά μου στα κοινά”, τόνισε ο κ. Γιώργος και συμπλήρωσε για το υψηλό ποσοστό του Απόστολου Τζιτζικώστα: “Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε στα ποσοστά αυτά καθώς είχαμε δείξει έργο στη Χαλκιδική ειδικά, μιλώντας για μας, με τα μεγάλα οδικά έργα, Αρναία, Κασσάνδρα, λιμάνι Συκιάς. Επίσης έγινε καλή δουλειά στα αντιπλημμυρικά έργα”.
Σχολιάζοντας τέλος τις εξελίξεις στα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, χαρακτήρισε τη διαφορά αναμενόμενη εκτός από συντριπτική, που έδωσε το μήνυμα ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο τα οικονομικά προβλήματα.