Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Γιώργου με υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος και Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο υποστράτηγος κ. Βαρσάμης Σπυρίδων – Συντονιστής επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο Διοικητής της  Π.Υ Χαλκιδικής κ. Δημήτριος Καρασαββίδης και ο Υποδιοικητής της Π.Υ Χαλκιδικής κ. Αριστείδης Κατιρτζίδης, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τον κ. Γιώργο για την επανεκλογή του στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, τον ενημέρωσαν για θέματα υπηρεσιακής ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2019.

Επίσης συζητήθηκαν τρόποι πρόληψης των κινδύνων πυρκαγιάς από την τοπική αυτοδιοίκηση και ενημέρωσης των πολιτών για την αποφυγή των κινδύνων.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα είναι σε συνεχή επικοινωνία και ετοιμότητα, όπως άλλωστε πάντα πράττουν και ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις καθ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.