Από λυκάνθρωπος… άνθρωπος νυχτερίδα. Ο δημοφιλής σταρ της σειράς ταινιών “Twillight” αναλαμβάνει το ρόλο του εμβληματικού μασκοφόρου εκδικητή της DC Comics στην μεγάλη οθόνη, παίρνοντας τα ηνία από τον Μπεν Άφλεκ.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα ενσαρκώσει τον Μπάτμαν στην επόμενη ταινία του υπερήωρα της DC Comics, μια “λογική” επιλογή, αφού ο Βρετανός σταρ έχει εξοικειωθεί με τις… νυχτερίδες μετά τον ρόλο του βαμπίρ που ερμήνευσε στη σειρά ταινιών του “Λυκόφωτος”.

Πολλά αμερικανικά μέσα που ειδικεύονται σε θέματα ψυχαγωγίας και lifestyl θεωρούσαν ήδη ότι ο Πάτινσον ήταν το φαβορί για να φορέσει τη στολή του μασκοφόρου υπερήρωα. Σ

ήμερα ανέφεραν ότι ο 33χρονος ηθοποιός επιλέχθηκε τελικά από τα στούντιο Warner Bros., μετά από ένα τελευταίο, καθοριστικό δοκιμαστικό. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας πάντως απέφυγε να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία, λέγοντας μόνο ότι “οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη”.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έδινε “μάχη” με τον συμπατριώτη του, Νίκολας Χουλτ (ο μεταλλαγμένος Beast με τη γαλάζια γούνα στη σειρά ταινιών X-Men) για τον ρόλο του Μπάτμαν στην ομώνυμη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ριβς, ο δημιουργός του “Πλανήτη των πιθήκων”.

Οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα του Μπάτμαν θα ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι και η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2021.

Ο Πάτινσον έγινε γνωστός στο κοινό με τον ρόλο του Σέντρικ Ντίγκορι στην ταινία “Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς”, όμως έγινε διάσημος ερμηνεύοντας το σέξι βαμπίρ Έντουαρντ Κάλεν στη σειρά ταινιών Twilight Saga (2008-2012).

από news247.gr