Αθλητικά

ΕΠΣΧ: Νέα αγωνιστική περίοδος 2019 – 2020

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, ενόψη της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, υπενθυμίζει – συμβουλεύει – γνωστοποιεί στα σωματεία – μέλη της...

Αναλυτικά:

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, υπενθυμίζει – συμβουλεύει – γνωστοποιεί στα σωματεία – μέλη της τα κάτωθι :

* “ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ” : Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης αναφορικά με την εφαρμογή της “Κάρτας Υγείας Αθλητή”, σας υπενθυμίζουμε ότι . . .

η τελευταία παράταση που έχει δοθεί εκπνέει την 31η Ιουλίου 2019. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, οι “καταστάσεις υγείας ποδοσφαιριστών” που ίσχυαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, παύουν να ισχύουν μετά την 31η Ιουλίου 2019. Από την 1η Αυγούστου 2019, είναι υποχρεωτική για όλους τους ποδοσφαιριστές η κατοχή “κάρτας υγείας αθλητή”. Πλέον, η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών καταγράφεται στην “κάρτα υγείας αθλητή”, η οποία είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις προπονήσεις και στους αγώνες. Είναι προσωπικό έγγραφο του αθλητή και βρίσκεται στην κατοχή του. Αυτό θα προσκομίζεται στον διαιτητή του αγώνα και θα αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή του στον αγώνα.

Προτρέπουμε, όσα σωματεία δεν έχουν ολοκληρώσει την έκδοση “κάρτας υγείας αθλητή” για όλους τους ποδοσφαιριστές τους να το πράξουν εγκαίρως, δεδομένου ότι, με την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων,ουδείς ποδοσφαιριστής θα δύναται να αγωνιστεί χωρίς αυτή. Επίσης, καλό είναι τα σωματεία να διασφαλίζουν ότι οι προς απόκτηση ποδοσφαιριστές, είναι ήδη κάτοχοι κάρτας υγείας, ή θα την εκδώσουν εγκαίρως. Η ισχύς της κάρτας είναι ετήσια.

Σε παλαιότερη ανακοίνωσή μας ( την 31η Δεκεμβρίου 2018 “κάρτα υγείας” ), θα βρείτε λεπτομέρειες για την έκδοση της κάρτας, ενώ μπορείτε να εκτυπώσετε και το σχετικό έντυπο.

* Έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων :

Κλήρωση αγώνων πρωταθλημάτων – Κυπέλλου : Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019.

Τέλεση “Super Cup 2019” 24 ή 25 Αυγούστου 2019.

Πρώτη φάση αγώνων Κυπέλλου Χαλκιδικής : 31 Αυγούστου, 1, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019.

1η αγωνιστική Α1 και Α΄ ερ. Κατηγορίας : 14 – 15 Σεπτεμβρίου 2019.

1η αγωνιστική Β΄ ερ. Κατηγορίας : 21 – 22 Σεπτεμβρίου 2019.

* Ημερομηνίες μεταγραφών 2019 – 2020.

Πρώτη εγγραφή : Από 1 Ιουλ. Έως 30 Απρ. Εκτός Δεκ.

Επανεγγραφή : Σεπ, Οκτ, Ιαν. και Φεβ.

Μεταγραφή ( και διεθνής ) : Ιουλ, Αυγ, Σεπ, Οκτ και Ιαν.

Υποσχετική : Ιουλ, Αυγ. και Ιαν.

Αποδέσμευση : Ιουλ, Αυγ. και Ιαν.

Ομαδική αποδέσμευση : Ιουλ, Αυγ, Σεπ. και Ιαν.

Μεταγραφή λόγω χιλιομέτρων : ΜΟΝΟ Οκτώβριο

Τα νέα έντυπα μεταβολών θα διατίθενται από τα γραφεία της Ένωσης, περίπου από τα μέσα Ιουνίου.

* Πρωταθλήματα νέας περιόδου :

Τα σωματεία της Α΄1 ερ. κατηγορίας οφείλουν να μεριμνήσουν εγκαίρως, για προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA C΄ τουλάχιστον.

Η Α΄1 ερ. κατηγορία θα παίζει ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ και στη αρχική ενδεκάδα υποχρεωτικά ένας Κ-20.

Η Α΄ ερ. Κατηγορία θα παίζει ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Α΄ και Β΄ ερ. Κατηγορία : Στην αρχική ενδεκάδα υποχρεωτικά 2 ποδοσφαιριστές Κ-20.

Σε όλες τις κατηγορίες θα συνεχίσει να ισχύει, η υποχρεωτική ασφάλεια ποδοσφαιριστών και διασώστες στα γήπεδα των αγώνων.

Παράβολα συμμετοχών :

Α’1 : 250 ευρώ, Α΄ : 200 ευρώ και Β΄ : 100 ευρώ

Κύπελλο : Για την Α’1 100 ευρώ, για την Α’ 80 ευρώ και δωρεάν για τη Β΄ κατηγορία.

* ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΓΗΠΕΔΩΝ :

Ταυτοχρόνως με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής τα σωματεία οφείλουν να καταθέτουν και παραχωρητήριο χρήσης του γηπέδου που θα χρησιμοποιούν ως έδρα τους, από τη Δημοτική αρχή στην οποία ανήκει το γήπεδο.

* ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019 – 2020.

Από την Α’1 θα υποβιβάζονται τρεις ( 3 ) ομάδες.

Από την Α’ θα υποβιβάζονται τρεις ( 3 ) ομάδες.

Ο αριθμός των προβιβασμών εξαρτάται από τον αριθμό των ομάδων μας που αγωνίζονται εκτός νομού.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close