Αθλητικά

3ο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών Κασσάνδρας

Το τουρνουά ακαδημιών Κασσάνδρας είναι μια αθλητική ποδοσφαιρική εκδήλωση την οποία διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κασσάνδρας με την εθελοντική βοήθεια του Α.Σ Άρη Κασσανδρείας 2005

Η εξαιρετική εκδήλωση για τις ακαδημίες από τον Δήμο Κασσάνδρας διεξάγεται και φέτος το Σαββατοκύριακο (8&9/6). Το στάδιο Κασσάνδρας πλημμυρίζει από μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου που δίνουν ξεχωριστή νότα στο τουρνουά.

Αναλυτικά:

”Το Τουρνουά ακαδημιών ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ είναι μια αθλητική ποδοσφαιρική εκδήλωση την οποία διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κασσάνδρας με την εθελοντική βοήθεια του Α.Σ ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 2005 και στην οποία κάθε χρόνο συμμετέχουν τουλάχιστον 12 ομάδες με 4 ηλικιακά τμήματα υποδομής η κάθε μια (Κ-8, Κ-10, Κ12, Κ-14) με 250 παιδιά ηλικιών από 6 έως 14 ετών.

Οι αγώνες αυτοί λαμβάνουν μέρος στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Κασσάνδρας. Όλα αυτά λαμβάνοντας υπ΄όψιν ότι η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων όπως η συγκεκριμένη προάγουν το αθλητικό πνεύμα των δημοτών δίνουν κίνητρο στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου και προβλέπεται από τους καταστατικούς σκοπούς του Ν.Π.Δ.Δ ΦΕΚ 647Β/11.

Στις 8 & 09 Ιουνίου 2019 θα διεξαχθεί το 3 ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ στο γήπεδο της Δ.Κ Κασσάνδρειας.Το Σάββατο 08/06/2019 από τις 17:00 έως τις 21:30 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των κατηγοριών Κ-10 & Κ-14 και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των κατηγοριών Κ-8 & Κ-12 .

Στο τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει βράβευση των νικητών με την απονομή κυπέλλων σε κάθε κατηγορία και απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και t-shirts σε όλους του αγωνιζόμενους”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩN

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close