Κόσμος

ΗΠΑ: ο 3χρονος γιος του τραγουδιστή Granger Smith πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού τους

Τραγικές ώρες βιώνουν ο τραγουδιστής της country μουσικής Granger Smith και η γυναίκα του Amber, οι οποίοι «έχασαν» το μικρότερο γιο τους.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο οποίος ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Instagram. Ο τρίχρονος γιος τους River Kelly πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού τους. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε πως τα όργανα του παιδιού τους θα δοθούν έτσι ώστε να σωθούν άλλα παιδάκια που τα έχουν ανάγκη.

«Έχω να μοιραστώ μαζί σας αδιανόητα νέα. Μόλις χάσαμε τον μικρότερο γιο μας, River Kelly Smith. Ύστερα από ένα τραγικό ατύχημα και μετά τις προσπάθειες του γιατρού, δεν μπόρεσε να ξυπνήσει. Η Amber και εγώ πήραμε την απόφαση να αποχαιρετήσουμε τον γιο μας με το να δωρίσουμε τα όργανά του σε άλλα παιδιά, ώστε να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Η οικογένειά μας είναι καταρρακωμένη, αλλά παίρνουμε ελπίδα ότι είναι στον Παράδεισο… Το παιδί μας ήταν ξεχωριστό. Δεν υπάρχει πιο δύσκολη στιγμή, από αυτό που ζούμε τώρα», έγραψε ο τραγουδιστής.

 

 

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close