ΚεντρικήΜακεδονία

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι στην πόλη

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα στο Δήμο Νεάπολης- Συκεών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Την Κυριακή (09-06-2019) θα διακοπεί η κυκλοφορία ΟΛΩΝ των οχημάτων στο Τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής με την οδό Φλογητών έως το ύψος της συμβολής της  με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, τα λεωφορεία του Ο.Α.ΣΘ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (09-06-2019) κατά τη διάρκεια τέλεσης Αγώνων Δρόμου 5.000μ. και 1.500μ., με την επωνυμία «2nd Olympic Day Run», από το Ολυμπιακό Μουσείο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, από ώρα 15.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από ώρα 19.00΄ η κυκλοφορία και στάση αυτών, στις παρακάτω οδούς – τμήματα οδών του Δήμου Θεσσαλονίκης:
•            Στην οδό Γ Σεπτεμβρίου,
•            Στην οδό 30ης Οκτωβρίου,
•            Στη Λεωφόρο Μεγ. Αλεξάνδρου, από την συμβολή της με την οδό 30ης Οκτωβρίου μέχρι την συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη, και καθ? όλο το πλάτος αυτής.
Επιπροσθέτως, από ώρα 15.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από ώρα 19.00΄ η κυκλοφορία και στάση αυτών:
•            Στην οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου, καθ όλο το μήκος και καθ όλο το πλάτος αυτής, καθώς και
•            Στη Λεωφόρο Νίκης, καθ όλο το μήκος και καθ όλο το πλάτος αυτής.
Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close