«….Η γιαγιά δεν καθόταν ήσυχα. Τη χτυπούσαμε δυνατά μέχρι να μην την ακούμε. Ξέραμε ότι θα αντιδρούσε και είχαμε μαζί μας ταινίες για να της δέσουμε τα χέρια και τα πόδια. Όταν φύγαμε ξέραμε ότι ήταν νεκρή. Το λέγαμε μεταξύ μας ότι «πέθανε η κωλ… γριά. Δυο δαχτυλίδια που κλέψαμε τα πουλήσαμε το άλλο πρωί για 39 ευρώ…».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών της 39χρονης από τη Βουλγαρία, η οποία περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς μαζί με έναν 44 χρόνο έφτασαν στο σημείο να ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου μια 80χρονη γυναίκα στα Καμίνια για να τη ληστέψουν.

Ο άνδρας που ήταν μαζί της και ακόμα αναζητείται είναι πολύ γνωστός στις αρχές καθώς έχει κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, κλοπές και ναρκωτικά, ενώ στο παρελθόν υπήρχαν αναφορές για τον βίαιο χαρακτήρα του.

Το Νοέμβριο του 2018 ένας γείτονας της 80χρονης είπε στον 44 χρόνο και την 39χρονη ότι η ηλικιωμένη έχει χρήματα στο σπίτι και όλοι μαζί οργάνωσαν τη ληστεία.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι και αφού χτύπησαν τη μπαλκονόπορτα, η ανυποψίαστη 80χρονη τους άνοιξε για να ζήσει λίγο αργότερα εφιαλτικές ώρες στα χέρια τους.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπίστωσαν ότι οι δράστες της είχαν σπάσει πλευρά και θώρακα, ενώ πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.