spot_img

    Στην εντατική ο γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα – τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό» ο 19χρονος, γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Παραλιακή στο ύψος του «Ποσειδωνίου».

    Ο νεαρός οδηγός διακομίστηκε αρχικά με τον συνεπιβάτη του στο «Γ. Γεννηματάς», όμως ακολούθως και έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου και οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή του, με τον ίδιο να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έχει οίδημα και αιματώματα στον εγκέφαλο, κάκωση στο ημιθωράκιο και κατάγματα πλευρών, καθώς και σοβαρό τραυματισμό στο κάτω άκρο.

    Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του όλη η οικογένεια Πατέρα, καθώς και φίλοι και γνωστοί, ενώ, ευτυχώς, ο έτερος επιβάτης, ο οποίος είναι εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, καθώς φέρει πιο ελαφρά τραύματα.

    Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου στο ύψος του νυχτερινού κέντρου «Ποσειδώνιο».

    Για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στον παράδρομο.