ΚεντρικήΜακεδονία

Καλαμαριά: Ο ψυκτικός που πήγε στο σπίτι της 63χρονης για το κλιματιστικό ήταν ο δολοφόνος της

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος της 63χρονης που εντοπίστηκε νεκρή από την κόρη της μέσα στο διαμέρισμα 1ου ορόφου που διέμενε, επί της οδού Πασαλίδη, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Όπως αποδείχτηκε από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δράστης της ανθρωποκτονίας που έγινε μία ημέρα πριν την ανεύρεση της άτυχης γυναίκας από την κόρη της, ήταν ο 31χρονος Έλληνας ψυκτικός που είχε καλέσει η 63χρονη στο σπίτι της για να της συντηρήσει το κλιματιστικό.

Κάποια στιγμή, φέρεται ο τεχνικός να ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με το θύμα που του ζητούσε κάποιες επιπλέον εργασίες, με εκείνον από την πλευρά του να αρνείται καθώς θα αργούσε στα υπόλοιπα ραντεβού του με πελάτες. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ο τεχνικός άρπαξε από την τσάντα του ένα σφυρί και χτύπησε αλλεπάλληλες φορές στο κεφάλι την πελάτισσά του, με αποτέλεσμα να την σωριάσει νεκρή στο πάτωμα και μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Αμέσως μετά ο δράστης μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε, κλείνοντας πίσω του την πόρτα, ενώ πέταξε τα ματωμένα παπούτσια του και το σφυρί σε διαφορετικούς κάδους και σε απόσταση από το σπίτι του θύματος, όπως αργότερα ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, δίχως αυτά να εντοπιστούν.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν παρατηρήσει ότι δεν είχε εικόνα έρευνας το σπίτι και δεν είχε αφαιρεθεί κάτι, ενώ η πόρτα επίσης δεν είχε παραβιαστεί. Ο μόνος που προέκυψε να είχε πάει στο σπίτι της την προηγούμενη ημέρα ήταν ο ψυκτικός και έτσι οι αστυνομικοί σύντομα έφτασαν στα ίχνη του και τον συνέλαβαν. Ο δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close