Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Σοβαρό τροχαίο στη Χανιώτη

Δεν υπήρχε ασθενοφόρο

Σοβαρό Τροχαίο το μεσημέρι στην Χανιώτη, αλλά ασθενοφόρο δεν υπήρχε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές για τη μη στελέχωση 24ωρης βάρδιας ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας το κακό δεν άργησε να γίνει.

Δείτε τι λέει ένας διασώστης για το συγκεκριμένο γεγονός “Ο νόμος του Μέρφι:
Στις 3 έκλεισε το ασθενοφόρο, λίγα λεπτά μόνο μετά όμως έγινε τροχαίο με τρεις τραυματίες στη Χανιώτη.

Έπρεπε να έρθουν ασθενοφόρα από Πολύγυρο και Μουδανιά για να τους βοηθήσουν [συν 20 και συν 40 λεπτά έξτρα αναμονής για τους τραυματίες].

Ευτυχώς έφτασε εθελοντής γιατρός από Πευκοχώρι [Κωνσταντίνος Λαζαρίδης] και εκπαιδευμένοι στην αντιμετώπιση πολυτραυματία Πυροσβέστες.

Τα ίδια θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε οποιαδήποτε στιγμή, αν δεν παρθεί άμεσα απόφαση για μόνιμη μετάθεση 4 διασωστών στην Κασσάνδρα.”

Αν άμεσα δεν γίνει κάτι όπως λένε οι αρμόδιοι θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις και αυτό το καλοκαίρι.

Πηγη: Εφημερίδα Κασσάνδρα

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close