Δήμος ΠολυγύρουΠολιτισμόςΧαλκιδική

Παρουσίαση Βιβλίου: “Στις Στάχτες της Σαλονίκης” στη Γαλάτιστα

Παρουσίαση Βιβλίου: “Στις Στάχτες της Σαλονίκης”, το Σάββατο 22 Ιουνίου κι ώρα 19:00 στη Δανειστική Βιβλιοθήκη Γαλάτιστας, από τη συγγραφέα Άννα Φωτίου.

Το βιβλίο της, “Στις στάχτες της Σαλονίκης”, είναι μια αληθινή ιστορία που διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη, μια ιστορία αγάπης που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες και άνθισε στα χρόνια του πολέμου.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Άννα Φωτίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει με την οικογένειά της. Από μικρή περνούσε τις ώρες της διαβάζοντας και έγραφε τις δικές της ιστορίες. Η δυνατότητα που έχουν οι δάσκαλοι να διαμορφώνουν και να σμιλεύουν ψυχές και συμπεριφορές στάθηκε καθοριστικό κίνητρο για την επιλογή τής επαγγελματικής της πορείας, καθώς σπούδασε στην Παιδαγωγική Σχολή της Φλώρινας και στη συνέχεια στο Μεταπτυχιακό της τμήμα. Εδώ και 16 χρόνια είναι δασκάλα σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει σε παιδαγωγικά συνέδρια αναφορικά με τα ελληνικά και τα μαθηματικά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε παιδαγωγικά περιοδικά. Επίσης, είναι υπεύθυνη του Ομίλου Δημιουργικής Γραφής στο σχολείο της. Διηγήματά της είναι δημοσιευμένα σε συλλογικά έργα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close