Εκδόθηκε ο Πίνακας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε και το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων στο οποίο αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές. Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι υποψήφιοι να μελετήσουν και τις παρεχόμενες Οδηγίες διεξαγωγής των Π.Κ.Ε.

Τα προαναφερόμενα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. http://www.hcg.gr/node/20383 , στην ιστοσελίδα καταχώρισης αιτήσεων (https://sxolesls.hcg.gr) καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.

Η Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών και Κατάταξης υποψηφίων στις Σχολές ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 ανακοινώνει συμπληρωματικά τα ακόλουθα:

1.  Ο υποψήφιος ΠΡΙΟΝΑΣ Αντώνιος του Κωνσταντίνου και της Στέλλας, με αριθμό ΥΠΠΕΘ: 19044667 και  Αριθ. Πρωτ. Αίτησης: 514, έχει υπαχθεί στην ειδική κατηγορία των τριτέκνων (κατηγορία Α πίνακα δεκτών υποψηφίων).

2.  Για τους υποψήφιους ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Φώτιο του Ιωάννη και της Σταυρούλας με αριθμό ΥΠΠΕΘ:    18056494 και Αριθ. Πρωτ. Αίτησης 1889 και  ΚΑΡΑΚΟΥΡΟΥ Ιωάννα του Γεωργίου και της Δέσποινας με αριθμό ΥΠΠΕΘ: 17028094 και Αριθ. Πρωτ. Αίτησης 638, έχει γίνει αλλαγή  στο πεδίο του επωνύμου και του ονόματός τους καθώς είχαν αναγραφεί από τους υποψηφίους αντίστροφα.

3.  Η υποψήφια ΒΑΣΔΕΚΗ Βασιλική του Νικολάου και της Άννας με αριθμό ΥΠΠΕΘ:19046569 , ειδικής κατηγορίας Α πίνακα δεκτών υποψηφίων  και Αριθ. Πρωτ. Αίτησης 3267, η οποία εκ παραδρομής δεν συμπεριελήφθη στον πίνακα των δεκτών υποψηφίων,  υπάγεται σε αυτόν και καλείται να συμμετάσχει στις ΠΚΕ με την Ομάδα 201.