Με επένδυση 7 εκατομμυρίων ευρώ θα ανοίξει νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Anatolia Hospitality. Το ξενοδοχείο θα χτιστεί στην οδό Μοναστηρίου 24, σε ένα κτίριο που βρίσκεται δίπλα στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, όπου θα είναι και το τέρμα της βασικής γραμμής του Μετρό της πόλης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας: «H Anatolia Hospitality αγκαλιάζει τους millenials ταξιδιώτες! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την κατασκευή νέου πεντάστερου ξενοδοχείου στην οδό Μοναστηρίου 24, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο όμιλος οραματίζεται ένα νέο τουριστικό “hub” για την πόλη της Θεσσαλονίκης και εκτιμά συνολική επένδυση που θα αγγίξει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2020.

Το υφιστάμενο κτίριο 4800 τ.μ. αγοράστηκε στις αρχές του έτους με σκοπό την αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο και βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο δίπλα στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό καθώς και στο μετρό. Με την ανάπτυξη των σιδηροδρόμων, το νέο μουσείο Ολοκαυτώματος /Μητροπολιτικό πάρκο καθώς και την σταδιακή αναβάθμιση της περιοχής, το ξενοδοχείο αναμένεται να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στην Θεσσαλονίκη, η οποία τα τελευταία χρόνια αποπνέει μια υγιή εξωστρέφεια και τουριστική ανάπτυξη.

Η Anatolia Hospitality είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη ιστορία και παράδοση τριών γενεών στο χώρο της ελληνικής ξενοδοχείας. Άνοιξε το πρώτο της κατάλυμα το 1928 και διαθέτει δυο ιδιόκτητα ξενοδοχεία “Anatolia” σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή ενώ έχει τη διαχείριση πολυτελών καταλυμάτων σε Μύκονο και Λευκάδα. Επίσης στον όμιλό από το 2013 δραστηριοποιείται το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT. Στόχος του ομίλου είναι η συνεχής και υγιή ανάπτυξή του μέσω νέων συμφωνιών διαχείρισης/management ξενοδοχείων και βιλών και της μίσθωσης ή εξαγοράς νέων καταλυμάτων.

Με εμπειρία, τεχνογνωσία και συνέπεια συνεχίζει σήμερα την πορεία της δημιουργώντας ένα νέο brand στοχευμένο στους millenials ταξιδιώτες. Με αιχμή την τεχνολογία, την τοπικότητα και την ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση θα προσφέρει πολύ σύντομα στους επισκέπτες της πόλης ένα νέο άκρως καινοτόμο και φρέσκο concept φιλοξενίας. Έκπληξη θα αποτελέσει το νέο όνομα του ξενοδοχείου!».

Πηγή: typosthes.gr