Το CINE Πυλαία επιστρέφει δριμύτερο, πανέτοιμο να υποδεχθεί τους θεατές με διπλή πανηγυρική πρεμιέρα και δωρεάν είσοδο για δύο ημέρες, στην Πυλαία.

Την πρώτη ημέρα, Τρίτη 25/6, στις 21:30, κατά την επίσημη πρεμιέρα, παρουσία και του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη θα πραγματοποιηθεί δωρεάν προβολή της ελληνικής ταινίας, «Περιμένοντας τη Νονά» .
Ξεκαρδιστικό γέλιο και απροσδόκητο φινάλε σε σενάριο και σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα και πρωταγωνιστές τους Θανάση Τσαλταμπάση, Λευτέρη Ελευθερίου, Demy και Κατερίνα Παπουτσάκη.

Οι δωρεάν προβολές θα συνεχιστούν και την επόμενη μέρα, Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 21:30, με την ταινία των φετινών όσκαρ “ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ – GREEN BOOK”.

Σε σκηνοθεσία Πίτερ Φάρελι, με πρωταγωνιστές τους Βίγκο Μόρτενσεν, τον Μαχέρσαλα Άλι και την Λίντα Καντερλίνι, η ταινία που τοποθετείται στο 1962 βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Το συγκινητικό οδοιπορικό κόντρα στις φυλετικές προκαταλήψεις, κέρδισε 3 Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Β’ Ανδρικού Ρόλου και Πρωτότυπου Σεναρίου), καθώς και Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας.

Σκυτάλη παίρνουν από την Πέμπτη 27 Ιουνίου οι κανονικές προβολές ταινιών με εισιτήριο, με την ταινία κινουμένων σχεδίων “TOY STORY 4” και ώρα προβολής στις 21:00.

Το CINE Πυλαία μαζί με το κινηματογραφικό του «αδερφάκι» το CINE Πανόραμα που συμπλήρωσε φέτος τα 20 του χρόνια, υπόσχονται να φτιάξουν την διάθεση και αυτό το καλοκαίρι.

Με ταινίες mainstream αλλά και κλασσικές, ξεκαρδιστικές κωμωδίες και κινούμενα σχέδια, αμέτρητες ώρες προβολών και χιλιάδες θεατές είναι σταθερά στους πρώτους θερινούς κινηματογράφους στην περιοχή και από τους πρώτους σε όλη τη χώρα.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν το επόμενο διάστημα και στους δύο θερινούς κινηματογράφους είναι οι:

• A RAINYDAY IN NEW YORK Μια νέα κωμωδία σε σενάριο Γούντι Άλεν.
• Η Ιταλική κωμωδία: “ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ RICCHI DI FANTASIA”,
• Η Ισπανική κωμωδία “Κολύμπα ή αλλιώς βυθίσου”
• Οι παιδικές ταινίες: “TOYSTORY 4”, “Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ”,“ THE ANGRY BIRDS 2” κλπ.

Για πληροφορίες προβολών μπορείτε να κάνετε κλικ στην ιστοσελίδα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (www.pilea-hortiatis.gr), στα προφίλ του facebook Σινέ Πυλαία και Σινέ Πανόραμα και στα τηλέφωνα 2313302635 για την Πυλαία και 2310346720 για το Πανόραμα.

Πηγή: www.voria.gr