Με κεντρικό σύνθημα «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται – Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση και αντίσταση ο δρόμος του λαού» το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Τα ψηφοδέλτια του απαρτίζουν εργαζόμενοι και άνεργοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι- όλοι άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα, γνωστοί από τη σταθερή και αποφασιστική τους συμμετοχή στις μάχες για το μεροκάματο, για τα δικαιώματα σε σπουδές, ασφάλιση, περίθαλψη, γενικότερα για το δίκιο του κόσμου της δουλειάς.

Γνωστοί από τους αγώνες τους ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστικοποίηση, ενάντια στις βάσεις και τον πόλεμο, ενάντια στην εξάρτηση και τον ιμπεριαλισμό. Συναγωνιστές που με τη δράση τους υπηρετούν τη μόνη απελευθερωτική προοπτική, αυτήν της ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού.

Και πάνω απ’ όλα, το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με στόχο να βαθύνει τις σχέσεις του με το λαό, τη νεολαία και τους εργαζόμενους. Και τους καλεί όχι μόνο να το στηρίξουν εκλογικά, αλλά, κύρια, να είναι μαζί του την 8η Ιούλη για να παλέψουν από κοινού ενάντια στη νέα επίθεση που θα έρθει.

Εκλογική περιφέρεια ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

Γεννήθηκε στην Ορμύλια Χαλκιδικής το 1954 από αριστερή οικογένεια. Σήμερα είναι αγρότης. Εργάστηκε πολλά χρόνια στο χώρο της οικοδομής, όπου και δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά. Ενταγμένος από το 1976 στο ΚΚΕ, αναδείχτηκε για σειρά ετών στέλεχός του (γραμματέας της ΚΟΒ Ορμύλιας, γραμματέας της αχτιδικής επιτροπής Σιθωνίας, μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Χαλκιδικής).

Το 1989- 90, με τη διάσπαση στο ΚΚΕ (13ο, 14ο Συνέδριο του ΚΚΕ) αποχώρησε διαφωνώντας με τις απόψεις του και ανέπτυξε πλούσια δράση ως ανένταχτος στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Για πάνω από είκοσι χρόνια υπήρξε μέλος του ΔΣ του αγροτικού συνεταιρισμού Ορμύλιας, ενώ τέσσερις φορές εκλέχτηκε στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι εκλεγμένος στο τοπικό συμβούλιο Ορμύλιας του δήμου Πολυγύρου.