Αθλητικά

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βιτλής

Τη φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας θα φοράει ο Βασίλης Βιτλής...

Ο 25χρονος αμυντικογενής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Βιτλής, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Ριζούπολης και τη νέα σεζόν θα είναι παίκτης της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Ο Βιτλής γίνεται ο δεύτερος Χαλκδικιώτης ποδοσφαιριστής, μέσα σε διάστημα λίγων ετών, που θα φοράει την κυανόλευκη φανέλα καθώς προηγήθηκε ο Δημήτρης Σουνάς.

Ο Μουδανιώτης ακραίος αμυντικός στη Χαλκιδική φόρεσε τις φανέλες των Κρήνη και Λάκκωμα για να πάρουν σειρά ο Πανσσεραϊκός, η Δόξα Δράμας, ο Ηρακλής και τώρα ο Απόλλων Σμύρνης στη Super League 2.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close