Δεύτερη μέρα περιοδείας στον δήμο Κασσάνδρας από τον υποψήφιο βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ, Γρηγόρη Τάσιο.

Συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου.
Αγωνία για την εν εξελίξει τουριστική σεζόν.

Με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου στον δήμο Κασσάνδρας, που αγωνιούν για τη φετινή σεζόν, συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γρηγόρης Τάσιος. Με δεδομένη την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τα τουριστικά θέματα, καθώς είναι ο ίδιος ξενοδόχος, αλλά και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του τουρισμού, τα οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Από τους ξενοδόχους, τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, διαμερισμάτων και beach bars μέχρι αυτούς που δραστηριοποιούνται στην εστίαση, στο εμπόριο, ακόμα και στην ενοικίαση αυτοκινήτων σε περιοχές όπως το Πευκοχώρι, η Χανιώτη, το Πολύχρονο, η Κρυοπηγή, η Καλλιθέα και η Άθυτος, όλοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την εξέλιξη της φετινής σεζόν, μετα από έναν πολύ κακό Μάιο και έναν «φτωχό» Ιούνιο. Η ζήτηση εμφανίζεται για την ώρα περιορισμένη τόσο για τον Ιούλιο όσο και για τον Αύγουστο, γεγονός που χτυπά «καμπανάκι» για τον τουριστικό κλάδο της περιοχής.

«Ο τουρισμός είναι το μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της περιοχής και πρέπει να το διαφυλάξουμε. Οι υποδομές θα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι του τουρισμού να αναβαθμίσουν το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν» σημείωσε ο κ. Τάσιος κατά τις συναντήσεις που είχε στα χωριά της Κασσάνδρας.

Οι απογευματινοί σταθμοί της προεκλογικής περιοδείας του Γρηγόρη Τάσιου είναι η Νέα Ποτίδαια στις 19:30 και η Όλυνθος στις 20:30.