Θλίψη και οργή προκαλεί η είδηση από την Ουκρανία σχετικά με ένα αγοράκι 6 ετών, το οποίο βρέθηκε αλυσοδεμένο “σαν σκύλος” από τον “βίαιο πατέρα” του. Το παιδί βρέθηκε γονατισμένο, δεμένο σε μια πόρτα από σοκαρισμένους αστυνομικούς, οι οποίοι το απελευθέρωσαν από την αλυσίδα που ήταν γύρω από τη μέση του.

Σύμφωνα με την περιφερειακή αστυνομία του Λουχάνσκ στο σώμα του αγοριού υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για ξυλοδαρμούς, τους οποίους ο 36χρονος πατέρας παραδέχτηκε ότι έκανε “για εκπαιδευτικούς σκοπούς”.

Το 6χρονο αγοράκι όπως βρέθηκε από την αστυνομία
Το 6χρονο αγοράκι όπως βρέθηκε από την αστυνομία  UKRAINE NATIONAL POLICE

Το παιδάκι, που απομακρύνθηκε από το πατέρα του και την 27χρονη μητριά του, βρίσκεται σε νοσοκομείο και είναι πιθανό να μείνει στη συνέχεια σε ορφανοτροφείο.

Το δράμα του μικρού αποκαλύφθηκε από το ίδιο, όταν είπε σε φίλους του για την κακοποίηση που βίωνε στο σπίτι του. Αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές.

Το 6χρονο αγοράκι όπως βρέθηκε από την αστυνομία
Το 6χρονο αγοράκι όπως βρέθηκε από την αστυνομία  UKRAINE NATIONAL POLICE

Δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 6χρονος είχε και στο παρελθόν απομακρυνθεί από τον πατέρα του αλλά του επετράπη να τον πάρει πίσω μετά το διαζύγιο με την μητέρα του παιδιού και τον γάμο με άλλη γυναίκα.

Το 6χρονο αγοράκι στα χέρια των αρχών