ΔΤ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Ηχηρή έκανε την παρουσία του στη Χαλκιδική την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ:

“Ηχηρή έκανε την παρουσία του στη Χαλκιδική την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ…

Ο κος Μητσοτάκης κατά την ασθενική επίσκεψή του στη Χαλκιδική, δεν ασχολήθηκε με κάτι άλλο (τουρισμός, αγρότες, επαγγελματίες, υγεία κλπ), ούτε και έδωσε απαντήσεις  για σημαντικά ζητήματα στα οποία μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, ζητάει απαντήσεις η Ελληνική κοινωνία (ασφαλιστικό, φορολογία, μισθοί, 7ήμερη εργασία, υπερωριακή και απλήρωτη εργασία, “Μακεδονικό” κλπ)…
Η επίσκεψή του αφορούσε στο να δηλώσει με την παρουσία του αλλά και με δηλώσεις του, την υποταγή του και την στήριξή του στην EL Dorado στέλνοντας στους κατοίκους της Χαλκιδικής και σε όλους τους Βορειοελλαδίτες το ξεκάθαρο μήνυμα ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών και με κυβέρνηση της ΝΔ, οι εξορύξεις ξεκινούν.
Το ίδιο μήνυμα στέλνουμε και εμείς στους Χαλκιδικιώτες και τους Βορειοελλαδίτες: με κυβέρνηση τη ΝΔ, οι Σκουριές επαναλειτουργούν και οι εξορύξεις ξεκινούν.
ΥΓ: Αξιοπερίεργη η αφωνία του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και νυν υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Γρ. Τάσιου για την αντίθετη στις εξορύξεις στις Σκουριές, θέση της Ένωσης που εκπροσωπεί (ψήφισμα του 2012).”