Αθλητικά

Για τρίτη χρονιά στο πάγκο της Γαλάτιστας ο Κάρτας

Με το ίδιο πλάνο συνεχίζει ο Ανθεμούς

Ο Γιάννης Κάρτας(φώτο δεξιά) παραμένει στο πάγκο των πράσινων και για τη νέα χρονιά που βρίσκει το σύλλογο στην Α1 κατηγορία Χαλκιδικής.

Μετά τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε και το συμβούλιο που προέκυψε η Γαλάτιστα ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιάννη Κάρτα.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας :

Ψήφος εμπιστοσύνης από τη διοίκηση του Ανθεμούντα στο Γιάννη Κάρτα για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Οι δύο πλευρές έδωσαν και επίσημα τα χέρια στη χθεσινή συνάντηση, συζητώντας παράλληλα το σχεδιασμό της νέας χρονιάς!

Μετά από δύο άκρως πετυχημένες ποδοσφαιρικές χρονιές στον πάγκο του Ανθεμούντα, η ανανέωση της συνεργασίας με το φέρελπι κόουτς θεωρούταν δεδομένη!

Ο σεβασμός, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη είναι κάποιες από τις αξίες που τρέφει στο έπακρο η διοίκηση προς το πρόσωπο του Γιάννη Κάρτα άλλα και αντίστροφα, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο!

Πλέον ο πήχης ανεβαίνει, οι απαιτήσεις αυξάνονται, κάτι που το ξέρουν αμφότεροι, χωρίς όμως να τους φοβίζει τίποτα, αφού οι φιλοδοξίες τους και η αγάπη τους για την ομάδα υπερκαλύπτουν όλα τα εμπόδια!

Κόουτς καλή δύναμη, με υγεία και πάντα επιτυχίες!

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close