Η συμφωνία φαίνεται πως είναι οριστική. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετακομίζει στο ΝΒΑ και τους Μιλγουόκι Μπακς με διετές συμβόλαιο δίπλα στον αδελφό του Γιάννη.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι στο τελικό στάδιο και όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Eurohoops ο διεθνής πάουερ φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με συνολικές αποδοχές 3 εκατ. δολάρια. Σημειώνεται ότι όπως είχατε διαβάσει πριν από λίγες μέρες από το SDNA ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον παίκτη που είχε ζητήσει σχεδόν διπλασιασμό των χρημάτων που λάμβανε. Το καθαρό ποσό που θα λάβει από τους Μπακς σε ετήσια βάση θα είναι αρκετά κοντά ή λίγο περισσότερα από τις απαιτήσεις που είχε στο τριφύλλι.

Ο παίκτης είχε ακουστεί ότι θα αγωνιζόταν και στο Summer League με τη φανέλα των «ελαφιών» ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη καθώς εξασφάλισε εγγυημένο συμβόλαιο.

Οι Μπακς υπογράφοντας τον Θανάση θα διαθέτουν στο ρόστερ τους δύο αδέρφια από δύο διαφορετικές οικογένειες! Υπενθυμίζεται ότι δίπλα στον Μπρουκ Λόπεζ έχουν υπογράψει τον αδελφό του Ρόμπιν ενώ δίπλα στον Γιάννη θα προστεθεί ο Θανάσης. Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος που θα συμβεί κάτι παρόμοιο.

Τη… πρωτιά «έκλεψαν» τη σεζόν 2014/15 οι οικογένειες Μόρις και Ντράγκιτς! Μαρκίφ και Μάρκους Μόριτς αγωνίστηκαν στο πλάι των Ζόραν και Γκόραν Ντράγκιτς, με τους Σανς εκείνης της χρονιάς να μένουν στην ιστορία για κάτι τόσο σπάνιο!

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ. Είχε αγωνιστεί για λίγα παιχνίδια με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς τη σεζόν 2015-2016. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

από sdna.gr