ΠολιτικήΧαλκιδική

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής ευχαριστεί τους πολίτες της Χαλκιδικής που τον εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους στις εθνικές εκλογές, τα μέλη και τους πολλούς φίλους του που ανιδιοτελώς και με πείσμα έδωσαν αυτή τη μάχη, υπερασπιζόμενοι όσα έγιναν στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

“Τόσο το πανελλαδικό, όσο και το τοπικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η απόδειξη αλλά και εγγύηση της δυναμικής και αγωνιστικής μας πορείας. Όπως κάναμε εδώ και δεκαετίες, είτε από θέση κυβέρνησης, είτε αντιπολίτευσης.

Με την ψήφο των Χαλκιδικιωτών, η συντρόφισσά μας Κυριακή Μάλαμα είναι η νέα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, στην οποία και ευχόμαστε καλή δύναμη, στους αγώνες που θα δώσουμε από κοινού, προς όφελος του τόπου μας.
Ευχαριστούμε θερμά τη συντρόφισσά Κατερίνα Ιγγλέζη για την πολύτιμη προσφορά της ως βουλευτή μας για επτά “πέτρινα” χρόνια, πρωταγωνιστώντας στους μεγάλους αγώνες και τις διεκδικήσεις φορέων και πολιτών της Χαλκιδικής.
Ευχαριστούμε και τους υποψήφιους βουλευτές και συντρόφους μας: Σακκά Χρήστο, Τόσκα Λάζαρο και Πάνο Μάκη που αγωνίστηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία της Χαλκιδικής και συνέβαλαν στο  καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής είναι εδώ, Όρθιος και Ισχυρός.”
Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close