Αθλητικά

Χωρίς έντονη μεταγραφολογία οι ομάδες της Χαλκιδικής

«Μυστικά» κινούνται προς το παρόν στο νομό...

Διανύοντας τις πρώτες μέρες των επίσημων μεταγραφών(από 1/7), οι ομάδες της Χαλκιδικής κινούνται με πλήρη μυστικότητα για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στόχος των διοικήσεων των ομάδων είναι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται για να περάσουν στις ανακοινώσεις των μεταγραφών.

Πάντως, το επόμενο 20ημερο αναμένεται… θερμό μεταγραφικά διότι αρκετές ομάδες μπαίνουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και οι προπονητές θα ήθελαν να έχουν ολοκληρωμένο ρόστερ για να καταστρώσουν τα σχέδιά τους.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close