Στο προεδρικό μέγαρο έφτασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμενου να ορκιστεί πρωθυπουργός.

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα τρία παιδιά τους.

Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα του Προκόπη Παυλόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη με το οποίο του έδωσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης αφού νωρίτερα είχε παραλάβει τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται ακόμα οι τρεις αδελφές του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Κατερίνα Μητσοτάκη και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη καθώς και η μητέρα της Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Την τελετή θα παρακολουθήσουν και ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος αναμένεται να λάβει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Ζούλας, τον οποίο οι πληροφορίες φέρουν να αναλαμβάνει θέση προέδρου στην ΕΡΤ.

maksimou1
Τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, Σοφία και Δάφνη, μαζί με τη μητέρα τους Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο Προεδρικό Μέγαρο
maksimou2
orkom1
orkom4
Από δεξιά προς αριστερά: Η Ντόρα Μπακογιάννη, η Κατερίνα Μητσοτάκη, η Αλεξάδνρα Μητσοτάκη και η μητέρα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι
orkom3
Ο Στέλιος Πέτσας (αριστερά), ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου και ο Κωνσταντίνος Ζούλας (δεξιά)
orkom2
Η Ντόρα Μπακογιάννη
Πηγή: protothema.gr