Σαφείς μομφές κατά των εσωτερικών πολιτικών αντιπάλων του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική αφήνει ο Α. Βαφειάδης από την Επιτροπή Εκλογικού αγώνα στο νομό. Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση που εκδόθηκε, επικρατεί ικανοποίηση στους κόλπους των στελεχών του κινήματος, τόσο για την επανάκτηση της βουλευτικής έδρας από τον Απόστολο Πάνα, όσο και για τα συνολικά ποσοστά που έλαβε το κόμμα στη Χαλκιδική αλλά και στην Επικράτεια.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου θέσαμε, ως Νομαρχιακή Επιτροπή εκλογικού αγώνα, δύο στόχους:
Ι) Την επίτευξη διψήφιου ποσοστού του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Χαλκιδική
ΙΙ) Την κατάληψη βουλευτικής έδρας
Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 έλαβαν χώρα και οι κάλπες ανέδειξαν τα εξής αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα:

  • Ποσοστό 8,1% του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Επικράτεια
  • Ποσοστό 10,4% του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Νομό Χαλκιδικής
  • Κατάληψη βουλευτικής έδρας από το ΚΙΝ.ΑΛ. στο Νομό μας

Το ποσοστό που έλαβε το ΚΙΝ.ΑΛ. στο Νομό Χαλκιδικής είναι μεταξύ των υψηλότερων στην Επικράτεια και είναι αποτέλεσμα του συντονισμένου αγώνα των υποψήφιων Βουλευτών, της Ν.Ε. εκλογικού αγώνα και όλων των μελών και φίλων του ΚΙΝ.ΑΛ. Χαλκιδικής.
“Στον αγώνα μας όμως αυτόν, είχαμε να αντιμετωπίσουμε, πέραν των εξωτερικών και εσωτερικούς αντιπάλους, σε διάταξη μάχης, οργανωμένους με μορφή «αντιστασιακής ομάδας», οι οποίοι επιδίωκαν, αφενός, την ήττα του ψηφοδελτίου μας, αφετέρου την αμφισβήτηση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να δικαιωθούν.
Αγαπητοί «αντιστασιακοί» σύντροφοι, η επιθυμία σας να δικαιωθείτε μέσω της ήττας, την οποία οι ίδιοι επιδιώκατε, δεν φανερώνει σοβαρά στοιχεία πολιτικής λογικής, αλλά σοβαρής πολιτικής αναπηρίας.”, δήλωσε ο κ. Αντώνης Βαφειάδης“.