Αθλητικά

Αποχωρεί ο Βραχνός από τα Δουμπιά

Στο πλαίσιο της αποχώρησής του ευχαρίστησε τους πάντες στο σύλλογο

Ο Αντώνης Βραχνός αποχώρησε από το πάγκο των Δουμπιών απόλυτα επιτυχημένος, καθώς ανέβασε το σύλλογο στην Α’ κατηγορία του νομού.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, στη προσωπική του σελίδα στο ”Facebook”,  πως θα του μείνουν αξέχαστες εικόνες από τη παρουσία του στο σύλλογο.

Τα λόγια του Αντώνη Βραχνού:

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια την ομάδα του Π.Α.Ο.ΔΟΥΜΠΙΩΝ για τη φετινή χρονιά στα γήπεδα της Χαλκιδικής. Οι εικόνες που θα μου μείνουν, αξέχαστες και οι συγκινήσεις πάρα πολλές, αφού καταφέραμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην νέα Α’ Κατηγορία Χαλκιδικής.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα εξαιρετικά παιδιά που γνώρισα σαν παίκτες της ομάδας, στο Συμβούλιο που ήταν πάντα δίπλα σε όλα τα προβλήματα της ομάδας και τους φιλάθλους του ΠΑΟΔ για την άψογη συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου.. Τις πιο καλές μου ευχές σε όλους σας για το μέλλον σας ατομικά αλλά και του Π.Α.Ο.Δ»

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close