Αθλητικά

Η Σμαραγδή από τη Χαλκιδική κατέχει το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν

Το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν κατηγορίας 47 κατέρριψε η αθλήτρια με καταγωγή από τη Νικήτη

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου (ΑμεΑ) που γίνεται στο ΟΑΚΑ, η Στέλλα Σμαραγδή κατέρριψε το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν.

Η αθλήτρια από τη Νικήτη Χαλκιδικής είχε καλύτερο άλμα στα 9 μέτρα 95 εκατοστά, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε από πέρυσι στην Αθήνα, με 9.67μ.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις της Σμαραγδή δεν σταμάτησαν εκεί καθώς έπιασε και το όριο στο μήκος με 5.21μ, επίδοση που της δίνει τη πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Νοεμβρίου που θα γίνει στο Ντουμπάι .

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close