Αθλητικά

Μόνο υπερηφάνεια για τη Τζένγκο

Έχασε το χάλκινο μετάλλιο από τη τελευταία βολή της Εσθονής που διεκδικούμε τη θέση και τη κατέκτησε στο φινάλε

Η Τζένλι Τζούγκι πήρε το χάλκινο μετάλλιο μέσα από τα χέρια της Ελίνα Τζένγκο στο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 που διεξάγεται στη Σουηδία.

Η Ελληνίδα αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ κατάφερε να μπει στα μετάλλια και… σχεδόν να περάσει στο λαιμό της το χάλκινο, όταν στην 5η της προσπάθεια έστειλε το ακόντιο στα 53,99μ. Στην τελευταία προσπάθεια της όμως, η Τζένλι Τούγκι κατάφερε να κάνει βολή στα 54,52 μ. και να την βγάλει από το βάθρο.

Υπερήφανη για τη προσπάθεια της πρέπει να είναι η αθλήτρια από τη Καλλικράτεια, αφενός αγωνιζόταν με μεγαλύτερες αντίπαλες αθλήτριες, αφετέρου επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά το τραυματισμό της στον αγκώνα.

Η Ελίνα Τζένγκο κατέλαβε τη τέταρτη θέση στον τελικό που έγινε λίγο νωρίτερα, σήμερα, Κυριακή(21/7).

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close