Αθλητικά

Το νέο σήμα της Καλλικράτειας (pic)

Με νέο σήμα στο στήθος θα συμμετέχει η ομάδα της Χαλκιδικής στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2

Η Καλλικράτεια επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και μέσα στο… λίφτινγκ ενόψει της νέας χρόνιας συμπεριλαμβάνεται και το νέο έμβλημα του συλλόγου.

Στο σήμα που θα φορεθεί στο στήθος των νέων εμφανίσεων της Καλλικράτειας θα βρίσκεται “Η κόρη με το Περιστέρι”.

Η ανακοίνωση για το νέο σήμα:

Το νέο σήμα της ομάδας μας είναι γεγονός. Η επιστροφή σε αυτό της ”κόρης με περιστέρι” από την Επιτύμβια στήλη της Νέας Καλλικράτειας του 440 π.Χ. υποδεικνύει και εδραιώνει με τον καλύτερο τρόπο την παρότρυνση αλλά και την ανάγκη, για ένωση και συνεργασία, όλων των ανθρώπων του συλλόγου και του τόπου, χωρίς να ξεχωρίζουμε ηλικίες ή εποχές και με μόνο στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού και του τόπου μας. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε δίπλα σε όλους και φυσικά σας θέλουμε όλους δίπλα μας!
.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close