Δεκάδες παιδιά με αναπηρία θα φιλοξενήσει και φέτος η κατασκήνωση της Ολυμπιάδας του δήμου Αριστοτέλη. Ένας πρότυπος χώρος που λειτούργησε πέρσι για πρώτη φορά και ενθουσίασε τους φιλοξενούμενους. Η δυναμική της κατασκήνωσης  είναι 60 παιδιά, συν εξήντα άτομα που είναι αντίστοιχα οι συνοδοί, ένας για κάθε κατασκηνωτή. Αυτό διάστημα στις εγκαταστάσεις φιλοξενείται η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος.

“Τα παιδιά περνούν υπέροχα, κάτι που κάνει περήφανους και χαρούμενους, ακόμη περισσότερο σε σχέση με τις άλλες κατασκηνώσεις”, τόνισε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς. Σημαντικό είναι το γεγονός της επαφής των παιδιών με τη θάλασσα. Την ίδια στιγμή ψυχαγωγούνται μέσα από όλες τις άλλες δραστηριότητες.

 

Ωστόσο ο κ. Ζουμπάς αναγκάστηκε να διαψεύσει δημοσιεύματα που αφορούσαν ακατάλληλο κολυμβητικό νερό. “Η κατασκήνωση λειτουργεί υποδειγματικά και όλοι είναι ικανοποιημένοι”, τόνισε. Μάλιστα αναφέρθηκε στην ανάγκη να αντικατασταθούν οι σκηνές με κοντέινερ ώστε να μην τίθεται κανένα θέμα έλλειψης ασφάλειας για τα παιδιά κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση.