Ενημέρωση

Έπεσαν σοβάδες στην Αριστοτέλους, γλύτωσαν από τύχη οι περαστικοί

Άγιο είχαν σήμερα το μεσημέρι περαστικοί στην Αριστοτέλους, όταν ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν σοβάδες από το αέτωμα του κτηρίου που βρίσκεται πλησίον της στάσης του ΟΑΣΘ.

Μάλιστα, στο σημείο βρίσκονταν εκείνη την ώρα αρκετά άτομα στη στάση του λεωφορείου και ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε κανείς πολίτης.

Το σημείο, όπου έχουν πέσει οι σοβάδες, έχει σημανθεί από την Αστυνομία, ενώ επί του περιστατικού αναμένεται να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Πηγή: voria.gr

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close