Οι κιτρινόμαυροι στάθηκαν άτυχοι καθώς δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε δυο πολύ καλές περιπτώσεις των Φετφατζίδη και Ματίγια με τη μπάλα να σταματάει στα δοκάρια των Κύπριων.

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, ο Άρης θα μπορούσε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα για τη πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στη Κύπρο. Βέβαια, οι του Άρη διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση του 40′ όταν ο Ιντέγιε προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα και αυτή βρήκε το χέρι του Τζούνιορ με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, αλλά τον επόπτη να υποδεικνύει πως η μπάλα είχε περάσει άουτ πριν βρει το χέρι του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΛ.

Στην επανάληψη, σημαντική φάση είχε και η ΑΕΛ όταν το σουτ του Μκριστιάν σταμάτησε στο δοκάρι του Κουέστα για να ακολουθήσει,επίσης, το δοκάρι του Ματίγια.

Άρης – ΑΕΛ 0-0 ( όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στη Κύπρο).

Με το 1.5 πόδι στην επόμενη φάση του Europa League ο Ατρόμητος.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου κατατρόπωσαν τη Στρέντα, ομάδα της Σλοβακίας, με τέρματα των Ούμπιντες και Μανούσου έχοντας το πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Στρέντα ισοφάρισε προς στιγμής το φοβερό γκολ του Ούμπιντες, με τον Καλμάρ, για να γράψει το τελικό 1-2 ο Μανούσος.